Witgoedreparatie en -verkoop
in regio Zaandam

Witgoedreparatie en -verkoop in regio Zaandam

Verleng de levensduur van uw witgoedapparatuur

Witgoedreparaties
Loopt het water uit uw koelkast en heeft u geen idee waar het vandaan komt? Of komen uw kleren nog kletsnat uit de droger terwijl die al een uur draait? Lastig, zonde van uw tijd en bovendien onvoordelig voor uw portemonnee en het milieu. Laat de reparatie van uw witgoedapparatuur niet over aan een kennis, maar aan een specialist met kennis. Grote kans dat uw apparaten binnen een dag weer naar behoren functioneren. Wacht niet langer, wij repareren witgoedapparatuur van alle merken in de buurt van Zaandam, Amsterdam, Purmerend, Alkmaar en Hoorn. Bel 075-6169517.

Witgoedverkoop
Afhankelijk van het merk gaan uw witgoedapparaten zo’n 8 tot 15 jaar mee. Er komt geheid een dag dat een van uw machines het begeeft. Hoe vaak u ook op het knopje drukt, er gebeurt niks. Wist u dat u voor een nieuwe machine niet naar de grotere winkels hoeft? Wij verkopen witgoedmachines van AEG, Electrolux en Zanussi. Merken met een goede naam, waar u weer jarenlang plezier van heeft. Bel 075-6169517.

Vrijblijvend advies

Is een van uw huishoudelijke apparaten kapot, of twijfelt u over de aanschaf van een nieuwe? Neem contact op. Door onze jarenlange ervaring in witgoedreparatie en -verkoop voorzien we u van een onderbouwd advies als het aankomt op witgoedapparatuur. Bel geheel vrijblijvend 075-6169517.

witgoedreparatie amsterdam